Effer 1000

MACARAUA CARE SCHIMBA JOCUL

Noul EFFER 1000 este prima macara din segmentul 80-90tm care oferă o structură cu 9 brațe cu 6 extensii JIB concepute pentru a oferi cele mai bune performanțe verticale din clasa sa, concurând direct cu cea a macaralelor de dimensiuni mai mari.
Macaraua a fost concepută ținând cont de nevoile sectorului construcțiilor, închirierii și logisticii, luând în considerare în special cerințele de încărcare și ridicare cu care se confruntă în fiecare zi aceste afaceri, făcând munca mai sigură, mai ușoară și performantă.

EFFER 1000 For the Construction sector

Cea mai bună acoperire verticală pentru afacerea dvs

Ajungand sus si peste obstacole, în timp ce ridicarea sarcinilor grele este provocarea zilnică cu care se confruntă afacerea dvs., cu EFFER 1000, aveți acces la cea mai bună performanță verticală din clasa sa, fiind în același timp capabil să mențineți costurile de configurare și instalare pentru un camion GVW de 32 t și având acea sarcină utilă suplimentară întotdeauna utila.

Constructii
 • Posibilitatea de a livra materiale de constructii la inaltime foarte mare.
 • Lucrul cu coșul de persoane MEWP este mai sigur și mai ușor atunci când se lucrează în poziții foarte orizontale față de utilizarea platformelor aeriene normale.
 • O rază „în sus și peste” de peste 26 m, care corespunde la 7 până la 8 etaje ale clădirii.
 • Sarcina utilă disponibilă optimizată pentru materiale, reducând drumurile către și de la șantier.
Logistică
 • Servicii conectate pentru optimizarea logisticii si planificarii muncii.
 • Performanță JIB crescută, ideală pentru încărcăturile grele care urmează să fie livrate când și unde este necesar.
 • Configurația de stabilizare permite lucrul în apropierea clădirii, extensia foarte verticală contribuie la ocuparea mai puțin spațiu față de clădire sau facilități.
 • Echipament de înaltă calitate și durabil pentru utilizare intensă de-a lungul anilor.
Servicii de închiriere
 • Ideal pentru zonele de metrou, cu trafic de mare densitate și străzi înguste.
 • Posibilitatea de a intra în orașe cu mai puține permise și, prin urmare, cu costuri mai mici.
 • Avantaj în comparație cu macaralele mobile mai mari și mai voluminoase, o soluție mai flexibilă, poate lucra în locuri mai mici și poate efectua o gamă largă de tipuri de livrări de încărcături.
 • Lucrul cu coșul de persoane MEWP este mai sigur și mai ușor atunci când se lucrează în poziții foarte orizontale față de utilizarea platformelor aeriene normale.

Inovații care fac diferența

EFFER 1000 este cu adevărat un model inovator pentru categoria sa, cu multiple inovații tehnice care îl deosebesc de concurență și care au fost concepute pentru a optimiza utilizarea clienților și a cerințelor de ridicare.

Cea mai bună acoperire verticală

EFFER 1000 are cea mai bună acoperire „în primul rând pe piață” din clasa sa 9+6 (9 extensii de braț și 6 extensii pe JIB plus două extensii manuale). JIB-urile STD și HD disponibile contribuie și mai mult la poziționările înălțate ale sarcinii.

Forta V10

Designul brațului decagonal V10 asigură una dintre cele mai bune atingeri verticale cu cea mai mică abatere laterală și oscilații. Verticalitatea de 83° a extensiilor brațelor permite distribuirea greutății de-a lungul structurii fără a disipa forțele, toate concurând la cea mai bună capacitate de încărcare.

MULTIPUTEREA JIB-ULUI

Utilizați JIB-ul la cea mai mare putere la diferite etape de nivel, ceea ce înseamnă că la aproape fiecare extensie de la 7 la 9 JIB funcționează încă la cel mai înalt nivel de performanță maximă, iar aceasta este una dintre cele mai mari știri introduse în industria FlyJIB de mulți ani.

Încărcătură utilă

Veți obține sarcina utilă rămasă folosind o macara mai mică cu o capacitate de o gamă mai mare, aici această macara schimbă cu adevărat jocul. Capacitățile sale verticale se potrivesc cu adevărat cu macaralele mai mari, care necesită, de obicei, configurații mai mari de camioane cu costuri mai mari.

8s
8s + 6s JIB
9s
9s + 6s JIB
9s + 6s JIB HD

8s

8s + 6s JIB

9s

9s + 6s JIB

9s + 6s JIB HD

SISTEMUL DE STABILIZARE CROSS STAB

PERFORMANȚA EXTREMĂ DE LIFTARE VERTICALĂ

CroSStab reprezintă o adevărată soluție pentru creșterea flexibilității la șantierele de lucru, permițând poziționarea macaralei în zonele cele mai dificile și pentru acele situații în care există spațiu limitat pentru montarea stabilizatorilor, obținând în același timp cele mai bune performanțe de ridicare.

 • Capacități superioare de stabilizare frontală pentru a lucra complet în jurul camionului.
 • Creșteți capacitatea de ridicare a sarcinilor grele „aproape” de macara și cu spațiu de lucru suplimentar.
 • Lungime mai mare a stabilizatorului frontal în comparație cu modelele tradiționale, pentru o rază laterală orizontală sporită.
 • Evită costul și greutatea suplimentară a stabilizatorilor frontali suplimentari.

Sistemele de stabilizare CroSStab constau din stabilizatoarele frontale care se deschid cu un unghi peste valoarea tipică de 90° și cu stabilizatorul din stânga care poate fi rotit și poziționat la diferite unghiuri de deschidere, până la 123°.