HIAB nDurance stabileste noi standarde

HIAB nDurance stabilește noi standarde

Protecție și siguranță pentru investiția dumneavoastră

O macara este expusă constant diverselor fenomene meteorologice. Ploaie, praf, nisip și lumina soarelui sunt forțe neiertatoare care își lasă amprenta pe macara. Pentru a menține calitatea și performanța macaralei, o protecție eficientă împotriva coroziunii este foarte importantă.

 

De aceea HIAB a creat nDurance

Procesul tehnologic și ecologic avansat de pre-tratare și vopsire, bazat pe nanotehnologie, combinat cu  vopsire electrostatică prin pulverizare. Cu nDurance putem oferi cea mai bună protecție hi-tech pentru macaraua dumneavoastră.

 

Procesul nDuranceTM funcționează după cum urmează:

1.Pretratament Nano

Primul pas în procesul nDurance ™ este pretratarea și aplicarea primului strat anticoroziv. Stratul este aplicat într-un rezervor de imersie, creând o protecție nano-ceramică subțire, fără crom, care protejează toate suprafețele, inclusiv zonele care sunt greu de accesat.

2.E-coating

Al doilea pas constă în aplicarea stratului de polimer, folosind cea mai nouă tehnologie de acoperire. Tehnica nu lasă urme de picături mărind deasemenea grosimea stratului pe margini cu până la 100% în comparație cu sistemele de acoperire standard.

3.Vopsire

Ultimul pas constă în acoperire prin pulverizare. În cuptor, vopseaua se transformă într-o suprafață tare și durabilă, care oferă o protecție excelentă și proprietăți mecanice pentru a face față în cele mai dure medii de lucru.

Cea mai importantă etapă în procesul nDurance constă în trei straturi protectoare diferite, fiecare contribuind la creșterea rezistenței la coroziune și la diverși factori externi. Etapele procesului nDurance pot fi urmărite în urmatorul film de prezentare.

Contact

Strada Macesului, Nr. 8, Dragomiresti – Vale, Ilfov, Cod 077095

+40 (0)31.805.38.90

office@hiarom.ro

Share