HIAROM a livrat un nou lot de remorci uneia dintre cele mai puternice companii din industria extractivăt

În urma unui contract multianual pentru dezvoltarea de remorci pentru personal și utilaje, încheiat cu una dintre cele mai puternice companii din industria extractivă, HIAROM a livrat un nou lot în această vară.

Una dintre cele mai puternice companii din industria extractivă din România își poate derula în condiții mai bune activitatea grație remorcilor pentru personal și utilaje produse de HIAROM.

Conform contractului, remorcile tip birou sunt realizate prin plasarea unui container cu două uși de acces pe un șasiu cu două axe. Utilizatorii au la dispoziție masă de lucru, scaun, bănci laterale, un convector și un încălzitor, precum și lavoar. În funcție de configurație, în componența remorcilor intră și spații de depozitare, frigider, cuptor cu microunde, aer condiționat, etc.

Grație dotărilor, remorcile pentru personal pot fi transportate la locul de desfășurare a activității prin tractare și utilizate complet independent.

Pe lângă remorcile pentru personal, HIAROM livrează partenerului său și unele destinate transportului utilajelor specifice.

„Mulțumim partenerului nostru pentru colaborarea îndelungată. HIAROM produce remorci la comandă pentru echipaje, pompe și unelte. Suntem onorați să fim partenerul pe termen lung al unuia dintre cei mai puternici operatori din industria extractivă”, a declarat Cătălin Dragomir, director general HIAROM Invest.

Sign up to the PURE News before our launching on the 14th of August for the chance to win a fabulous space flight into outer space for you & the person of your choice!

We hate spam just as much as you do. Your email will stay secret.

Contact