HIAROM participă la IAF Münster 2022

Compania HIAROM participă în acest an la cea de-a 28-a ediție a Internationale Ausstellung Fahrwegtechnik (iaf) din Münster – Germania.

În perioada 31 mai – 2 iunie 2022 HIAROM își învită clienții și partenerii la Internationale Ausstellung Fahrwegtechnik din Münster, o expoziție specializată dedicată celor mai noi tehnologii și utilaje feroviare.

Desfășurată la Messe Münster, cât și la gara Münster Ost – care oferă 3.000 de metri de cale ferată, sau la Congress Centrum Halle Münsterland, expoziția atrage anual vizitori interesați de cele mai noi tehnologii și utilaje feroviare din întreaga lume.

Compania HIAROM va fi prezentă la standul A225 și va expune un vehicul VMS 424 – 8×8 specializat în construcția tunelurilor de cale ferată și destinat transporturilor de șine, traverse, beton sau alte materiale în interiorul tunelului aflat in construcție.

Vehiculul este dotat cu două cabine, are o masă maximă de 48 de tone, o sarcină utilă de 24 de tone și este acționat de un motor diesel de 290 CP. Este, de asemenea, echipat cu o macara Hiab. Construcția modulară permite montarea a diverse module adiționale precum cabine pentru transportul personalui, platforme de lucru la înălțime, mixer pentru beton, pompa pompa beton, etc.

Vehciule similare construite în trecut de Hiarom și-au dovedit pe deplin utilitatea pe mari șantiere din Franța, Qatar, Thailanda sau Hong-Kong.

HIAROM, alături de mari companii din industria utilajelor de construcții feroviare, participă la iaf 2022 la invitația Verband Deutscher Eisenbahn-Ingenieure e.V., organizatorul unei expoziții care se bucură de zeci de ani de o reputație excelentă în rândul profesioniștilor și expozanților din industria feroviară.

Ediția din 2022 a Internationale Ausstellung Fahrwegtechnik se desfășoară sub patronajul lui Volker Wissing, ministul german al transporturilor.

Detalii despre expoziția de la Münster găsiți la: iaf-messe.com

Sign up to the PURE News before our launching on the 14th of August for the chance to win a fabulous space flight into outer space for you & the person of your choice!

We hate spam just as much as you do. Your email will stay secret.

Contact