Gama Jonsered macarale reciclare

INTOTDEAUNA JONSERED

Macaralele de reciclare JONSERED au fost dezvoltate pentru a lucra rapid cu o varietate de materiale grele și voluminoase și chiar să permită lucrul la presiune în jos. Fiecare macara este disponibilă cu o varietate de capacități de ridicare și include o bază stabilă și un sistem de control simplu și intuitiv. Un JONSERED este o macara durabila pentru utilizare la viteza mare – Construita pentru a realiza.

Puteți personaliza macaraua dumneavoastră JONSERED în funcție de cerințele dumneavoastră. Fie staționară, fie pe un camion, cu cupa sau graifer, cu S-boom sau Z-boom – macaraua trebuie adaptată astfel încât să se potriveasca optim cu activitatea dumneavoastră. Suntem o companie care înțelege cerințele industriei de reciclare de astăzi, si dorim sa va ajutam pe deplin la fiecare pas, de la analiza necesităților la selectarea și susținerea soluției dumneavoastră.

Macara S-boom
Ciclurile rapide de încărcare sunt deosebit de importante în procesul de reciclare. Acest lucru necesită un sistem de brațe care poate fi supus sarcinilor zilnice de cicluri de încărcare repetate. Un sistem S-boom poate fi adaptat la diferite game în funcție de munca dvs. Marcaralele  S-boom pot fi parcate fie întinse peste încărcătură sau platformă sau peste cabina camionului.

Macara Z-boom
Atunci când este necesară o braț mai scurt, sistemele Z-boom oferă o capacitate excelentă și durabilitate. Acestea au un design robust și sunt potrivite pentru lucrări de înaltă intensitate. În funcție de mărimea macaralei, pentru a optimiza capacitatea de ridicare a macaralei, poate fi utilizată o legătură de alimentare sau un cilindru de presiune. O macara Z-boom poate fi pliata și pozitionata peste camion.