Alegerea unei macarale de reciclare Jonsered

Alegerea unei macarale de reciclare Jonsered

1. Care sunt cerintele operationale cele mai importante?
De obicei, lucrați în reciclare ușoară sau grea? Transportați autoturisme pentru dezmembrări, deplasarea deșeurilor din proiectele de drumuri municipale sau aveți nevoie de o varietate de materiale? Punctul de plecare pentru selectarea unei macarale sunt cerințele dumneavoastra de bază. Configurația macaralei vă asigură îndeplinirea sarcinilor în siguranță și eficient în fiecare zi.

2. Ce tip de brat se potriveste activitatilor mele?
Tipul bratului este, de asemenea, un element de baza in alegerea unei macarale. S-boom, care sunt drepte si partial pliate, asigura cea mai mare capacitate. Z-boom se pot plia mai compact si ofera avantajul ca pot fi actionate impreuna, fara a fi nevoie sa scoateti greiferul. De asemenea, luati in considerare daca aveti nevoie de acoperire telescopica.

3. Lucrez cu aceasi sarcina de fiecare data, sau am nevoie de o capacitate marita din cand in cand?
În mod tipic, macaralele de reciclare variază de la 10 la 16 tm în capacitate, dar capacități mai mari sunt disponibile pentru lucrari extreme. Și rețineți: macaralele S-boom oferă capacități mai mari decât macaralele Z-boom.

4. De ce raza de actiune am nevoie?
Un boom scurt oferă confort, dar dacă aveti nevoie de o flexibilitate mai mare, ar putea fi important să se țină seama de acoperirea telescopică.

5. Am nevoie de o cupa sau de un graifer și ce dimensiuni ar trebui să aleg?
Lucrările de reciclare mai ușoare pentru municipalități pot implica adesea sapaturi, iar o cupa este deci cea mai inteligentă alegere pentru macaraua ta. Dar dacă vă mutați materiale mai grele de la o lucrare la alta, veți dori o cupa. Ambele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, în funcție de necesitățile de funcționare.

6. Cum obțin vizibilitatea maximă pentru activitatea mea?
Vizibilitatea este esențiala pentru a lucra în mod eficient și sigur în procesul de reciclare. Diferite optiuni sunt disponibile.

7. Pot adăuga caracteristici inteligente pentru a-mi face munca mai sigură și mai ușoară?
Când lucrați repede, siguranța este o necesitate. Caracteristicile speciale pot crește nu numai performanța, ci și siguranța operatorului. De exemplu, sistemele care asigură stabilitatea macaralei și împiedică supraîncărcarea fac ca munca să fie mai eficientă și să vă protejeze operatorii.

8. Cat de flexibila este compania care realizeaza service-ul specializat pentru macara mea?
In padure va puteti simti izolat si singur. Prin urmare, este important sa alegeti o macara robusta pe care sa va puteti baza in fiecare zi. Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont de service-ul normal si de uzura. Asigurati-va ca lucrurile de care puteti avea nevoie sunt usor accesibile. Si, mai presus de toate, asigurati-va ca aveti intotdeauna acces la un service autorizat.