Loglift

Bun venit la LOGLIFT

Daca afacerea dumneavoastra reprezinta transportul lemnului, macaralele forestiere HIAB LOGLIFT va ajuta sa va pastrati productivitatea. Loglift reprezinta stabilitate si fiabilitate indiferent de sezon si vreme. Descoperiti de ce macaralele noastre forestiere fac o astfel de diferenta in ceea ce priveste performanta companiei dumneavoastre.

Loglift ofera o gama completa de macarale forestiere proiectate sa manipuleze de la busteni scurti (3 – 6 m) la cei foarte lungi (mai mari de 9 m). Aceste macarale sunt robuste, proiectate sa lucreze in conditii grele, in acelasi timp ocupand un spatiu redus pe camion si avand greutati minime. Toate modelele sunt echipate cu scaun de lucru la inaltime, cu un design ergonomic. La cerere se pot configura cu cabina, oferind un confort maxim operatorului.

Cu putere si precizie, LOGLIFT face fata celor mai exigente lucrari de padure. Pentru mai multe informatii cu privire la gama noastra de macarale forestiere, contactati-ne pentru a va gasi produsul potrivit.