Gama Loglift macarale forestiere

LOGLIFT intotdeauna la dispozitia dumneavoastra

Macaralele forestiere Loglift sunt disponibile in diverse capacitati de ridicare: de la 6 tm pana la 37 tm. La baza ei, fiecare LOGLIFT reprezinta o macara de incredere, construita pentru a creste afacerea dumneavoastra de zi cu zi. Ofera miscari rapide dar controlate si un raport bun de greutate. Loglift ofera o gama completa de macarale forestiere proiectate sa manipuleze de la busteni scurti (3 – 6 m) la cei foarte lungi (mai mari de 9 m). Aceste macarale sunt robuste, proiectate sa lucreze in conditii grele, in acelasi timp ocupand un spatiu redus pe camion si avand greutati minime. Toate modelele sunt echipate cu scaun de lucru la inaltime, cu un design ergonomic. La cerere se pot configura cu cabina, oferind un confort maxim operatorului.

Aveti, de asemenea, posibilitati nesfarsite de a va crea o macara LOGLIFT. S-boom sau Z-boom, cu lungime intreaga sau cu taiere in lungime, scaun inalt, cabina sau HiVision ™, acestea sunt doar cateva optiuni. De la control pana la graifer, LOGLIFT poate fi adaptat pentru a se potrivi felului in care lucrati. Va putem ajuta la fiecare pas, de la analizarea cerintelor pana la selectarea solutiei.

Macara S-boom
Macaralele S-boom au un brat drept, care poate fi pliat partial. In timpul transportului, macaraua este parcata deasupra incarcaturii sau, daca este necesar, pliata cu bratul articulat deasupra cabinei. Macaralele S-boom sunt disponibile in doua configuratii. Primul are un cilindru montat pe partea superioara si un D-link pe bratul articulat. Cel de-al doilea are un cilindru atasat de bratul de ridicare si nu include un D-Link. Ambele configuratii sunt disponibile cu o capacitate de 10,0-26,5 tm.

Macara Z-boom
Macara Z-boom are un sistem de brat pliabil, cu doi cilindri montati lateral pe cel de-al doilea brat. Cand este parcat in pozitia de transport pe latimea vehiculului, bratul pliat se aseamana cu litera Z. Macaralele Z-boom sunt disponibile cu o capacitate de 6,0-22,5 tm.

Accesorii
Accesoriile reprezinta o modalitate eficienta de a optimiza productivitatea si flexibilitatea. Iata doar cateva dintre optiunile pe care le puteti alege pentru a va adapta macaraua la nevoile dumneavoastra specifice.

A. Rotatoare
Rotatoarele asigura o conexiune stransa si directa.

B. Greifer
Greiferele sunt proiectate pentru o eficienta maxima si o munca exigenta. Exista numeroase modele care sunt potrivite pentru o anumita aplicatie. Exista un graifer adecvat pentru orice macara Hiab Loglift, incepand cu manipularea bustenilor si terminand cu cele mai diverse aplicatii industriale. Graiferele au o buna patrundere in masa lemnoasa apucand bustenii fara efort.

C. Sisteme de cantarire
Greutatea exacta a lemnului evita supraincarcarea si, in acelasi timp, ajuta la maximizarea incarcaturii utile si a rentabilitatii. Un stick USB poate fi conectat la sistemul de cantarire pentru a oferi clientilor informatii utile despre greutate si pret. O optiune cu wireless este, de asemenea, disponibila pentru acces mai rapid la date si cresterea productivitatii.

D. Scaun la inaltime pentru protectia impotriva zgomotului
Un scaun este montat si blocat in pozitie cu un sistem de prindere atunci cand nu este utilizat. Deasemenea se poate monta si o cabina.

E. Cabina
In mod deosebit acolo unde conditiile de lucru sunt extreme (temperaturi scazute, umiditate ridicata), utilizarea unei cabine duce la cresterea confortului si a sigurantei.