Caracteristici si Beneficii

Solutii durabile pentru sustenabilitate

Fiecare macara forestiera LOGLIFT include caracteristici de baza care imbunatatesc performantele, acestea includ un sistem puternic de rotire, comenzi intuitive si o buna capacitate de ridicare pe intreaga acoperire, pentru a va face munca rapida si precisa.

Cunoastem aceste cerinte. De aceea, toate macaralele au functii standard si optionale pentru a asigura viteza si fiabilitatea necesara pentru sarcinile dumneavoastra. Macaraua dvs. va va oferi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va indeplini sarcinile in mod eficient.

SafetyPlus pentru protectie maxima
Siguranta este prioritatea numarul 1 pentru o macara Loglift. Macaralele de LOGLIFT sunt echipate cu sistemul SafetyPlus cu functii inteligente pentru a pune in aplicare sarcinile respective cat mai eficient posibil. Functiile Safety + R includ protectia impotriva suprasarcinii, un sistem de avertizare pentru bratul principal, un indicator de presiune a cilindrului si senzori de rabatare. Exista, de asemenea, un indicator optional de panta, care face ca macaraua sa nu functioneze daca unghiul de inclinare este depasit. Printre elementele de siguranta suplimentare se numara controlul hidraulic, HiVision ™ si o optiune de statie WiFi.

HiVision ™ pentru noua generatie de operatori
HiVision ™ este un nou mod de a opera macarale forestiere, folosind tehnologia de vizionare 3D bazata pe camera. Lucrati eficient, cresteti sarcina utila si economisiti combustibil. Cu ajutorul tehnologiei 3D bazate pe camera, operati macaraua asa cum ati facut intotdeauna, folosind comenzile obisnuite in decursul anilor. Singura diferenta este ca vedeti zona de lucru prin ochelari speciali 3D.

Controlul hidraulic va ofera controlul total
Controlul hidraulic (HPC) este un sistem optional de control care va ofera o operare usoara si simpla.
Indiferent de alegerea dispozitivului dvs. de control: tip conventional sau tip joystick – promitem un raspuns perfect la atingere.

Statie wireless – pentru o incarcare rapida si exacta
Un cantar wireless va permite sa incarcati la maxim, fara a depasi limitele de greutate permise. Eliminarea drumurilor inutile si cresterea productivitatii. Cantarul wireless este usor de utilizat, cu un afisaj logic si o prezentare de date excelenta.

• Intotdeauna cunoasteti incarcarea exacta a utilajului de transport cu un sistem usor de utilizat
• Sistem foarte fiabil si exact care ofera intotdeauna informatii exacte privind greutatea incarcaturii indiferent de conditiile meteorologice
• Montare rapida si usoara, fiabilitate, economisind timp de intretinere
• Risc scazut de defectiuni si defectiuni ale sistemului

SmartBase ™ pentru manevrare usoara, stabilitate si greutate redusa
Experiente increzatoare pentru operatori datorita SmartBase ™. Suruburile de fixare ajuta la difuzarea fortelor din macara prin intermediul puntii cu trei puncte si la minimizarea interferentei cu mobilitatea sasiului, deci conducerea vehiculului ramane o experienta lina si confortabila.

Cabina Hi-Cab™ de noua generatie, imbunatatita in 125 de puncte
Siguranta, confort, vizibilitate. De la A la Z, fiecare piesa a cabinei Hi-Cab™ de noua generatie este mentinuta la aceste standarde. Cabina Hi-Cab™ a fost construita pentru beneficiile sale imediate si pe termen lung. Astfel obtineti geamuri Hi-Vis™, aer conditionat de inalta performanta, constructie din otel inoxidabil cu intretinere redusa, usa omologata OPS, ergonomie avansata si multe altele.

Hi-Vis™ pentru o vizibilitate perfecta
Ferestrele panoramice inovatoare Hi-Vis™ din Hi-Cab™ va ofera cea mai buna vizibilitate din industrie pentru o vizibilitate excelenta din cabina – pentru cresterea sigurantei si a productivitatii. Cu Hi-Vis ™ aveti de 5 ori mai multe geamuri decat pereti.

Nanotehnologia nDurance pentru protectie impotriva intemperiilor
Ploaia, praful, nisipul si soarele isi lasa amprenta pe o macara pe tot parcursul anului. De aceea am dezvoltat nDurance – un proces de pre-tratare si vopsire bazat pe nanotehnologie combinat cu cea mai recenta acoperire electronica si acoperire cu pulbere. Fiecare milimetru patrat al macaralei este prevazut cu trei straturi protectoare pentru a asigura cea mai buna protectie impotriva coroziunii. 100% fara fosfati, fara metale grele si practic fara deseuri – nDurance inseamna de asemenea durabilitate.

Legatura de protectie a furtunului (HPL) pentru a evita loviturile si lipirea
Protectia furtunurilor pe orice macara este importanta, dar mai ales in mediul dur de manipulare a lemnului. Legatura de protectie a furtunului (HPL) ofera o protectie suplimentara – de la varful macaralei pana la rotor – impotriva impactului accidental. Sistemul include rotorul si carligul pentru a oferi o solutie completa si integrata.

Scaun mare pentru a va ridica performanta
Confortul este o prioritate atunci cand lucrati in aer liber, mai ales atunci cand conditiile sunt extreme. Scaunul inalt este confortabil, ergonomic si usor de accesat. Puteti regla scaunul in sus, in jos, inainte si inapoi pentru a va gasi propria pozitie de lucru ideala. Scaunul dvs. inalt poate fi, de asemenea, incalzit sau echipat cu o protectie care se desprinde din spatele tetierei.

Punte cu trei puncte, construita pentru drum
Macara corecta face o diferenta in ceea ce priveste locul de munca, precum si in a ajunge la si de la ea. In macaralele forestiere LOGLIFT, o punte articulata conecteaza macaraua de sasiu, minimizand impactul asupra caracteristicilor de deplasare. Puteti avea incredere ca activitatea dumneavoastra va fi o experienta lina si placuta, in fiecare zi.

Baie de ulei
Mentinerea mecanismului de rotire imersat in ulei este o conditie prealabila pentru tipul de lucru greu in care functioneaza macaralele noastre. Baia de ulei asigura o rotire neteda si precisa si reduce uzura mecanismului, mentinand la minimum costurile de reparatii si de intretinere.