Alegerea unei macarale Hiab

Macaralele de incarcare HIAB va ofera incredibila flexibilitate. Acestea vin într-o mare varietate de modele și capacități, toate oferind ample oportunități de personalizare.

Pentru a selecta macaraua corectă HIAB, trebuie să știți ce doriți de la aceasta – astăzi și mâine. Următoarele întrebări reprezintă un ghid.

1.Ce tip de incarcatura veti transporta/manipula?
Greutatea si tipul incarcaturii determina capacitatea de baza a macaralei de care aveți nevoie.

2.La ce distanta veti ridica incarcatura?
Obiectivul de care aveți nevoie este al doilea pas în determinarea capacității de bază. Mai departe, veți lucra din camionul dvs., cu atât este mai mare macaraua necesară pentru a prelua greutatea încărcăturii.

3.De ce boom aveti nevoie pe macara?
Modul dumneavoastra de lucru poate afecta alegerea de boom. Dacă doriți lucrati cu incarcatura grea, dar mereu lângă camion, o macara scurta EP vă va oferi capacitatea de care aveti nevoie. Dacă doriti să acoperiți distante, aveti nevoie de o macara Z-boom.

4.Unde veti utiliza macaraua?
Controlul manual sau la distanta reprezinta un aspect important. Controlul manual este economic si se potriveste perfect multor locuri de munca, dar controlul la distanta poate oferi o mai mare libertate si securitate.

5.Cat de complexe sau precise vor fi operațiunile dvs.?
Alegerea sistemului de control va depinde de mai multi factori, inclusiv de locatie. Cu cat sistemul dvs. de control este mai avansat, cu atat mai exacte si mai sofisticate pot fi miscarile macaralei. Controlul avansat permite unei macarale sa execute sarcini mai complexe, economisind astfel timp, energie și combustibi

6.Care caracteristici inteligente ar face munca mai sigura si mai usoara?
Accesoriile si functiile specializate va pot creste performanta cat si siguranta. De exemplu, exista optiuni care pot oferi macaralei HIAB o stabilitate, o viteză sau o capacitate suplimentara la nevoie.