Caracteristici si Beneficii

Caracteristici pentru o mai buna performanta

HIAB FRAMEWORKS

Montarea macaralei de încărcare este complexă și consumă mult timp. Acest lucru face parte de trecut. Astăzi există un sistem modular care vă oferă un subcadru pre-fabricat, gata de instalare, perfect adaptat camionului dumneavoastra. Se instaleaza mult mai rapid și mai ușor, creează o macara mai stabilă, cu performanță optimizată.

Sistemele de control la distanta si manuala

Alegerea unui sistem de control este o parte esențială a selectării macaralei dumneavoastra de încărcare HIAB. Sistemele de control HIAB permit mișcări simultane și sunt întotdeauna cele mai bune din clasă.

Functia de Remote control vă permite să lucrați de la o distanță sigură. Sistemele HIAB Remote sunt cele mai avansate, cu funcții inteligente care vă oferă o capacitate adăugată atunci când aveți nevoie de ea.

Cea mai bună macara este completă numai impreuna cu cea mai bună tehnologie de control, care se găsește în sistemele HIAB actionate de la distanță (remote). HIAB HiDuo oferă performanțe excelente la toate nivelurile, în timp ce HIAB HiPro vă oferă cea mai bună finisare, versatilitate și viteză. Ambele au caracteristici speciale care pot crește capacitatea atunci când aveți nevoie.

Sistemele de control manual HIAB sunt fiabile și durabile si ușor de învățat și de operat. Acestea vă oferă o performanță solidă pentru o investiție foarte rezonabilă.

Sisteme de control la distanță HIAB

HIAB HiDuo
HIAB HiDuo este alegerea dumneavoastra pentru un randament ridicat. Cu caracteristici precum control automat al vitezei si amortizare orizontala, acesta combina performante excelente cu cicluri rapide de incarcare. Obtineti viteza, precizie si siguranta totala, toate la un cost redus de viata.

HIAB HiPro
HIAB HiPro este alegerea oricarui expert datorita versatilitatii și preciziei. Ultra-rapid și ultra-fin, ofera cele mai bune performante atat pentru macara cat si pentru operator, cel mai rapid ciclu de incarcare și cel mai mic cost posibil pe durata de viata. Nici un sistem de control nu este mai rapid, mai sigur sau mai precis.

Sistem de control manual HIAB

HIAB Duo
HIAB Duo are o configurație dublă, dar aduce controlul manual un pas inainte. Pe lângă faptul că vă oferă performanțe excelente, asigură o siguranță suplimentară prin protecția la suprasarcină.

Caracteristici generale Hiab

nDurance
Suprafața noastra nDurance este un proces tehnologic avansat și ecologic de pre-tratare și vopsire, bazat pe nanotehnologie, combinată cu o acoperire e-coating și vopsire cu pulbere. Fiecare milimetru pătrat este acoperit cu trei straturi diferite de protecție pentru a creste rezistenta la coroziune. “>Video nDurance

VSLPLUS (Variable Stability Logic Plus)
VSLPLUS este un sistem de siguranță care maximizează capacitatea prin calcularea stabilității în funcție de poziția picioarelor stabilizatorului și de greutatea totală a utilajului. Prin contabilizarea încărcării reale, acesta poate oferi o capacitate semnificativă de ridicare atunci când contează cu adevărat. “>Video VSL

Crane Tip Control
Cu ajutorul funcției Crane Tip Control, operatorul macaralei controlează comportamentul vârfului macaralei, în loc de controlul fiecarei funcții a macaralei (rotire, braț principal, braț secundar, extensii). De fapt, macaraua este controlată folosind doar trei manete – rotire, mișcare orizontală și mișcare verticală. “>Video CTC

Sistemul de stabilitate a sarcinii pentru mișcări orizontale
LSS compenseaza automat momentul miscarii neintenționate a manetei în operațiile orizontale. Acest lucru face ca functionarea macaralei sa fie mai rapida si mai usoara si sa ajute la protejarea incarcaturii, a vehiculului și a mediului de lucru în vecinătatea macaralei împotriva eventualelor deteriorări. “>Video LSS-H

Sistemul de stabilitate a sarcinii pentru mișcări verticale
LSS compenseaza automat momentul miscarii neintenționate a manetei în operațiile verticale. Acest lucru face ca functionarea macaralei sa fie mai rapida si mai usoara si sa ajute la protejarea incarcaturii, a vehiculului și a mediului de lucru în vecinătatea macaralei împotriva eventualelor deteriorări. “>Video LSS-V

Pump Flow Distribution

Pump Flow Distribution (PFD) distribuie uleiul în proporție perfectă pentru a controla mișcările sistemului manetei, asigurând o funcționare fără întreruperi. Combinată cu sisteme hidraulice optimizate și supape de înaltă calitate, minimizand astfel nevoia de energie și consumul de combustibil.

Punte cu trei puncte, construita pentru drum
Macara corecta face o diferenta in ceea ce priveste locul de munca, precum si in a ajunge la si de la ea. In macaralele forestiere LOGLIFT, o punte articulata conecteaza macaraua de sasiu, minimizand impactul asupra caracteristicilor de deplasare. Puteti avea incredere ca activitatea dumneavoastra va fi o experienta lina si placuta, in fiecare zi.

Boom Deployment Assistant (BDA)
Asistentul de deplasare a brațului (BDA) monitorizează unghiul și poziția brațului în timpul plierii / deschiderii, împiedicând operatorul să efectueze mișcari care ar putea deteriora macara.

Full Sequence Cylinders (FSC)
Cilindrii cu secvență completă (FSC) previne deformarea laterală și mișcările neașteptate pentru stabilitatea brațelor, în special atunci când se controleaza sarcini în poziții înalte.

ASC – Control automat al vitezei (Automatic Speed Control)
ASC oferă o creștere mai mică a capacității de ridicare de până la 10%, toate într-o singură mișcare continuă. Această caracteristică, unică pentru Hiab, angajează automat, ceea ce înseamnă că operatorul nu simte sau nu observă nimic. Funcția se activează pe măsură ce atingeți limita de capacitate obișnuită, ceea ce înseamnă că puteți încă ridica încărcătura în cazul în care alte macarale ar fi ajuns la oprirea completă. Pentru a compensa creșterea capacității, viteza brațului interior și exterior este ușor redusă. Plafonul de capacitate, siguranța și eficiența sunt mărită semnificativ de această caracteristică.

Control automat al sarcinii (Automatic Duty Control)
Funcția unică și patentată HIAB de control automat al sarcinilor (ADC) este singurul sistem complet automat de pe piață. Aceasta poate crește capacitatea enumerată a macaralei în aplicațiile de încărcare suspendate cu 10%, fără a impune stres suplimentar sau oboseală asupra structurii metalice. Acest lucru ajută la mentinerea unui nivel redus de întreținere pe toată durata de viață a macaralei. In cazul detectarii unei presiunii in partea superioara a brațului – de exemplu  atunci când sapati – sistemul are capacitatea de a reveni automat la nivelul normal. Cu ADC puteți efectua în siguranță ridicari care altfel ar depăși capacitatea macaralei și puteți continua să lucrați fără întrerupere când este nevoie de o ridicare de mare capacitate. ADC mărește versatilitatea macaralei și o face mai utilă.