Gama macarale

Hiab – Perfomanta in forma perfecta

Macaralele de incarcare HIAB aduc o valoare adaudata afacerii dumneavoastra. Va prezentam gama de baza de capacități, brațe, scule și sisteme de control. Acestea pot fi combinate in functie de nevoile afacerii dumneavoastra, pentru a va oferi flexibilitate si un grad înalt de specializare. Împreună definim nevoile dumneavoastra si astfel va oferim cea mai buna expertiza posibila in mediul de produse Hiab.

Hiab Macarale gama usoara (<12 tm)

Macaralele de incarcare HIAB cu o capacitate de pana la 12 tone se pot monta usor pe majoritatea vehiculelor mici si mijlocii. Acest lucru le face instrumente versatile care vă completează afacerea existentă. Deși mici și ușoare, macaralele efectuează cu ușurință o mare varietate de sarcini exigente.

Din gama usoara va prezentam macaralele cu braț rigid, cum ar fi cele din seria T, fie macarale cu braț articulat din seria X. Acestea pot fi folosite pentru ridicarea și mutarea diferitelor tipuri de bunuri, cum ar fi anvelopele sau bobinele de cablu, dar și pentru a ține obiectele în poziție în timp ce lucrați cu ele.

Hiab Macarale gama medie (12-30 tm)

HIAB gama medie între 12 și 30 de tone de metri, ofera camionului dumneavoastra o mult mai mare flexibilitate. O mare varietate de configurații ale macaralelor asigură nu numai o configurație optimă a macaralei, ci și un echilibru adecvat între macara și spațiul util.

Macaralele din gama medie HIAB sunt de multe ori macarale cu braț articulat precum cele din seria X. Acestea includ și macarale specializate, de exemplu seria L sau seria Z. Toate aceste macarale pot fi folosite pentru sarcini generale cum ar fi transportul de nisip, pietriș și materiale de construcție, de asemenea se pot utiliza si pentru sarcini mai complicate, cum ar fi săparea sau poziționarea țevilor.

Hiab Macarale gama grea (>30 tm)

Cu o capacitate de peste 30 tone, macaralele de incarcare HIAB din gama grea ofera o remarcabila flexibilitate si o performanta. Combinația de putere și finețe le face o alegere versatilă atunci când macaraua în sine este principalul obiectiv al afacerii dvs.

Macaralele HIAB din gama grea sunt adesea macarale articulate cu boom în seria X. Variantele EP cu braț/boom scurt sunt utilizate în aplicații în care ridicarea și transportul sunt în centrul atenției, de exemplu în domeniile vânzărilor și logisticii. Variantele cu braț lung sunt în general utilizate în aplicații cu cerințe complexe de manevrare și manipulare, cum ar fi sarcini de construcție și instalare sau operațiuni de salvare complicate.