MOFFET M9

Specialistul pentru distribuția urbană cu o capacitate de ridicare de pana la 2700 kg.

Hiab Moffett M9 este singurul motostivuitor conceput pentru industria pasarilor de curte. Este solutia perfecta pentru colectarea si transportul pasarilor de la crescatori la fabricile de lucru.

Cu o capacitate de ridicare de 2700 kg, M9 asigură o siguranță și o eficiență maximă iar sistemul de tracțiune integrală garantează o manevrabilitate excelentă atunci când operează în interiorul fabricilor de pasari.

M9 este adaptat sa lucreze in zone cu restrictii de inaltime. Avand abilitatea de a lucra atat pe suprafate pavate si ferme, cat si in conditii off-road, M9 este indispensabil in industria pasarilor de curte, iar tractiunea integrala asigura manevrabilitatea in interiorul crescatoriilor.

Conditile dure de lucru si inaltimile mici nu mai reprezinta o provocare, iar pasarile vii sunt transportate cu grija, in siguranta si intr-un timp mai scurt ca oricand.

Va puteti baza pe acest motostivuitor in cele mai grele conditii. Cu toate rotile motoare si posibilitatea de blocare a diferentialului va ofera tractiune excelenta.

In timpul transportului, cutiile cu pasari vii sunt pozitionate in siguranta in interiorul masinii, eliminand posibilitatea de distrugere a incarcaturii. Lumina albastra ajuta la mentinerea pasarilor calme, iar catargul ofera o inaltime maxima de ridicare pentru o incarcare rapida si sigura a oricarui tip de module in camion sau pe trailer.

Caracteristici

Specificatii

Informatii tehnice M9 27.3 - -
Tip Motor diesel - -
Înălțime de ridicare 3150 mm -mm -mm
Lungime 1475 mm -mm -mm
Greutate (kg) 3100 kg -kg -kg
Capacitate de ridicare (kg) 2700 kg -kg -kg

Contact

Strada Macesului, Nr. 8, Dragomiresti – Vale, Ilfov, Cod 077095

+40 (0)31.805.38.90

office@hiarom.ro

Share