Moffett

MAI MULT CU MOFFETT

MOFFETT a inventat conceptul de “motostivuitor transportabil” de peste 40 de ani, o solutie ingenioasa ce a revolutionat modul de distibutie al materialelor pe mapamond. Astazi, MOFFETT este liderul mondial in productia si vanzarea de motostivuitoare transportabile, avand o unitate de productie in Irlanda, aliniata la cele mai inalte standarde de calitate. Acest lucru asigurand increderea deplina a clientilor nostri din toata lumea. Motostivuitoarele MOFFETT pot fi transportate pe consola spate a oricarui camion sau combinatie remorca / semiremorca si pot fi atasate sau demontate in mai putin de 1 minut.

Motostivuitorul transportabil MOFFETT este instrumentul ideal pentru cresterea productivitatii. Mai multă precizie, mai multă versatilitate, mai multă profitabilitate, mult mai competitiv. Cu un motostivuitor MOFFETT montat pe camioane, șoferii pot descărca marfa fără să aștepte asistență. Descarcarea mai rapidă se traduce într-o logistică mai bună și o creștere a profitabilității.

Motostivuitorul montat MOFFETT se potrivește perfect în partea din spate a camionului sau remorcii dvs., fără a lua în considerare spațiul dvs. de încărcare prețios. Puteți transporta mai multe bunuri și puteți obține mai mult profit. Demontarea dureaza mai puțin de un minut.

Fiecare model din gama de motostivuitoare montat pe camioanele MOFFETT este conceput în funcție de nevoile și de aplicațiile dvs. Descoperiti gama de motostrivuitoare MOFFETT. Contactați-ne pentru a afla care dintre acestea vi se potrivește cel mai bine.