Caracteristici

Solutii reale pentru probleme reale

Cum ne asiguram ca fiecare motostivuitor MOFFETT intruneste cerintele de performanta, fiabilitate si durabilitate? E simplu. Incepem cu intelegerea nevoilor dumneavoastra.

Caracteristici generale

Picioare de sustinere pentru o fixare ferma
Furci telescopice din partea frontala a motostivuitorului MOFFETT asigura o stabilitate suplimentara la incarcarea / descarcarea incarcaturilor grele.

Control multidirectional (4 directii) pentru manevre fara efort
Modelele MOFFETT cu control multidirectional in 4 directii permit tuturor rotilor sa se roteasca independent unul fata de celalalt, pentru a permite miscarea laterala atunci când manipuleaza incarcaturi mari si acceseaza coridoare inguste. Spatiile inguste nu mai sunt o problema.

Lift Assist®
Combinatia dintre Lift Assist® si bratul telescopic cu furca telescopica pe seria M5 / M8 va permite sa incarcati / descarcati din lateral un camion complet incarcat, Lift Assist® vine cu o serie de functii disponibile pentru catarg, cum ar fi reglarea laterala si inclinarea.

Rapid si usor – Remote Ground Mount ™
Sistemul nostru Remote Desktop Mount ™ va permite sa montati si sa demontati cu usurinta si fara efort motostivuitorul MOFFETT, in mai putin de un minut.

Caracteristici MOFFETT Seria-E

Ecologic
MOFFETT Seria E Pro Future™ este primul motostivuitor montat pe camion din lume, alimentat de o baterie litiu-ion. Ceea ce inseamna ca este 100% lipsit de emisii. Acest lucru reduce semnificativ impactul asupra mediului.

Operatie silentioasa
Seria E detine Quiet Mark emisa de Societatea Engleza de reducere a zgomotului, de asemenea a fost recunoscuta pentru tehnologia sa silentioasa, ajutând la reducerea nivelului de zgomot a mediului. Tehnologia extrem de silentioasa contribuie la reducerea poluarii fonice a mediului. Livrarile in zonele urbane nu mai sunt o provocare datorita functionarii sale aproape silentioase.

Incarcare usoara
Modelele seriei E sunt echipate cu o unitate de incarcare integrata si permit o flexibilitate maxima in ceea ce priveste statia de incarcare si specificatiile vehiculului de transport. In functie de marimea bateriei, stivuitorul poate fi complet incarcat in aproximativ trei ore.

Reducerea costurilor de operare
Utilizând tehnologia litiu-ion, seria MOFFETT E ofera un cost redus total al proprietatii si o rentabilitate a investitiei mult mai buna comparativ cu motostivuitoarele diesel montate pe camioane.

MOFFETT M4 NX

EasyService™
Timp redus de intretinere. Capacele si usile din spate ale modelului MOFFETT M4 NX au fost reproiectate pentru a usura intretinerea zilnica si regulata.

Ground Start ™
Sistemul de pornire din gama NX va permite sa montati si sa demontati cu usurinta, in conditii de siguranta si eficienta motostivuitorul dumneavoastra MOFFET folosind butonul de Ground Start.

Reduced cost of ownership™
Economii pe toate liniile. Modelele M4 NX ofera acum un cost redus de proprietate. Obtineti operatii mai rapide si mai silentioase, reduceti consumul de combustibil si reduceti emisiile de dioxid de carbon.

MaxPerformance™
Cel mai fiabil motostivuitor din Europa are acum performante mult mai versatile. Cu cel mai eficient raport putere-greutate in industrie.

Interval de exceptie
Combinatia dintre furcile telescopice si catarg din gama M4 NX va permite sa incarcati / descarcati din cealalta parte a unui camion sau remorca incarcat complet.