Gama

Intotdeauna MOFFET

Solutii reale pentru provocari reale

Cum ne asiguram ca fiecare motostivuitor MOFFETT intruneste asteptarile de performanta, fiabilitate si durabilitate? E simplu. Incepem cu intelegerea nevoilor dvs. apoi, folosim expertiza si know-how-ul nostru pentru a crea un motostivuitor care ofera eficienta si productivitate.

Design usor pentru a maximiza capacitatea camioanelor, consola scurta pentru a respecta regulile de lungime stricta, tractiunea pe patru roti pentru teren accidentat si motoarele de inalta performanta pentru sarcini grele. Indiferent de cerintele de manipulare a incarcaturii, puteti fi sigur ca va exista intotdeauna un stivuitor montat pe camion MOFFETT si o mare varietate de optiuni disponibile pentru a raspunde acestor nevoi.

UTILIZAREA URBANA

Dimensiunea masinii, greutatea redusa si manevrabilitatea sunt esentiale pentru stivuitoarele care opereaza in zonele urbane. Avem o masina care indeplineste exact aceste cerinte. Modelul MOFFETT M2 se integreaza perfect in cele mai aglomerate si mai restrânse spatii – pentru a livra bunuri in locatiile clientilor.

Masina noastra premiata E-Series este un adevarat specialist in oras. Primul motostivuitor montat pe camion din lume, alimentat cu baterie litiu-ion. Operatiunea practic silentioasa permit utilizarea lor la orice ora din zi si din noapte. Si deoarece nu emit gaze de esapament, ele sunt si ecologice. Acestea ofera o capacitate de ridicare de pâna la 2000 kg.

UTILIZAREA INDUSTRIALA

Indiferent de industria in care lucrati, un motostivuitor poate fi un suport valoros pentru a va ajuta sa obtineti mai multe livrari in mai putin timp. Faceti cunostinta cu motorul nostru industrial MOFFETT M4.  Acesta este un echipament compact si foarte agil pentru o gama larga de aplicatii industriale si comerciale. Dar nu va lasati pacalit de dimensiunea mica. Are o capacitate de ridicare de pâna la 2500 kg si este disponibil in modul multidirectional cu 4 directii pentru transportul incarcaturilor mari in zone cu acces restrans. (* in functie de tipul modelului)

UTILIZAREA SEMI-INDUSTRIALA

M5 este specialistul in utilizarea semi-industriala pentru capacitatea de ridicare medie sau mare, indiferent de conditii. Compact si puternic, poate fi utilizat in cele mai exigente conditii de operare. Poate sa deplaseze incarcaturile rapid si in siguranta, fie pe un teren denivelat, fie intr-un depozit sau in trafic aglomerat. M5 dispune de o capacitate de ridicare de pâna la 2500kg si este disponibil in modul multidirectional cu 4 directii.

UTILIZAREA PE TEREN DENIVELAT

Santuri noroioase, cai inguste, pamânt mlastos – Moffet se descurca indiferent de teren. Acestea se misca ca tancuri si sunt cele mai puternice motostivuitoare transportabile din intreaga lume. Acestea ofera o capacitate de ridicare de pâna la 3500 kg si sunt disponibile si in varianta multidirectionala cu 4 directii.