Distributie bauturi

O modalitate inteligenta de distributie a bauturilor

Hiab Moffet se situeaza in fruntea industriei de bauturi, lucrand cu producatori si distribuitori pentru a asigura un sprijin in livrari sigure si rapide ale unora dintre cele mai cunoscute marci de bauturi.

Pasaje de trecere inguste, zone cu acces dificil si spatii inguste sunt medii frecvent intalnite in livrarea marfurilor mici sau medii. Hiab Moffett E-Series a fost special conceput sa lucreze in astfel de situatii. Este primul motostivuitor electric montat pe camion din lume. Este foarte silentios, este alimentat de o baterie litiu-ion. Este de asemenea prietenos cu mediul inconjurator.

Deoarece motostivuitorul Moffett necesita doar un operator, livrarile pot fi facute zi si noapte oriunde si fara echipament sau personal de asistenta la descarcare.

Modelele pentru industria bauturilor sunt disponibile cu bratele rotilor retractabile si roti mai mici in partea din fata, permitand descarcarea pe o parte a masinii. Toate aceste masini sunt dotate cu furci telescopice, cu posibilitatea de deplasare in lateral, pentru a asigura o pozitionare sigura si precisa a incarcaturii si pentru a evita deteriorarea transportului.

Cele mai bune modele pentru acest job: MOFFETT E-Series / M2 / M4