SERIA E-MOFFETT

Puternic si responsabil

Puternic si Eco-Friendly.

Seria E MOFFETT a fost primul motostivuitor electric pe baterii litiu-ion din lume. Ofera o capacitate ridicata de ridicare si este complet lipsit de emisii. Este ideal pentru depozite si centre de distributie. Operatiunea aproape silentioasa il face perfect pentru distributia urbana si livrarile in timpul noptii in zone rezidentiale unde poluarea fonica este o problema.

Clientii multumiti sunt cheia succesului nostru!

Faceti cunostinta cu clientul nostru francez, Cargomatic si vedeti cum MOFFETT E-Series ofera o valoare adaugata pentru afacerea lor.

Faceti cunostinta cu clientul nostru din Marea Britanie, Pets at Home si vedeti cum MOFFETT E-Series creeaza valoare pentru afacerea lor.

EMISSION FREE

MOFFETT Seria E Pro Future™ este primul motostivuitor transportabil montat pe camion din lume, alimentat de o baterie litiu-ion. Ceea ce inseamna ca este 100% lipsit de emisii. Acest lucru reduce semnificativ impactul asupra mediului.

Silent operation

Seria E detine Quiet Mark emisa de Societatea Engleza de reducere a zgomotului, de asemenea a fost recunoscuta pentru tehnologia sa silentioasa, ajutând la reducerea nivelului de zgomot a mediului. Tehnologia extrem de silentioasa contribuie la reducerea poluarii fonice a mediului. Livrarile in zonele urbane nu mai sunt o provocare datorita functionarii sale aproape silentioase.

Incarcare usoara

Modelele seriei E sunt echipate cu o unitate de incarcare integrata si permit o flexibilitate maxima in ceea ce priveste statia de incarcare si specificatiile vehiculului de transport. In functie de marimea bateriei, stivuitorul poate fi complet incarcat in aproximativ trei ore.

Reducerea costurilor de operare

Utilizând tehnologia litiu-ion, seria MOFFETT E ofera un cost redus total al proprietatii si o rentabilitate a investitiei mult mai buna comparativ cu motostivuitoarele diesel montate pe camioane.