GAMA MULTILIFT HOOKLIFT

MULTILIFT Hooklift – intotdeauna solutia potrivita

MULTILIFT ofera o gama larga de carlige potrivite nevoilor dumneavoastra. Acestea includ nu numai carligele prezentate aici, dar si solutii specializate, respectiv dezvoltate pentru aplicatii specifice in domeniul constructiilor, deseurilor si reciclarii sau alte industrii.

Gama noastra de carlige este impartita in mai multe familii de produse, fiecare adaptata pentru a satisface o anumita nevoie de utilizator si profil – de la performanta de baza la performanta ridicata si de la capacitate mica pana la mare.

MULTILIFT POWER

Performanta extrem de ridicata pentru o gama completa de sarcini de incarcare cu putere adaugata pentru situatii dificile.

Cand aveti nevoie de putere pentru a face fata situatiilor de incarcare, MULTILIFT Power va ajuta. Cu performante extraordinare, control de ultima ora, miscari versatile de incarcare si rezerva importanta de putere, MULTILIFT Power se poate ocupa doar de orice sarcina de incarcare. Cu alte cuvinte, castig pentru dumneavoastra. Disponibil cu o capacitate de 14-30 tone.

MULTILIFT POWER – LOW BUILD

Performanta pentru incarcare maxima.

Cu o inaltime de instalare de 195 mm, aceste carlige sunt solutia ideala pentru stabilitate si confort. Inaltimea mica de instalare si greutatea redusa inseamna, ca puteti transporta corpuri demontabile mai inalte, ceea ce maximizeaza sarcina utila si creste potentialul de profit. Disponibil cu o capacitate de 18-24 de tone.

MULTILIFT OPTIMA

Performanta si valoare.

Cand lucrati cu sarcini repetitive si previzibile, de ce platiti pentru mai multe functii de incarcare decat aveti nevoie? MULTILIFT Optima este pur si simplu potrivit pentru sarcini de incarcare. Cu un pret surprinzator raport calitate, inclusiv capacitatea de a lucra mai rapid si de a transporta mai multa sarcina utila decat oricare alt Hooklift de 20 de tone, obtineti o valoare superioara pentru bani. Disponibil cu o capacitate de 20 de tone.

MULTILIFT CLASSIC

Performanta si valoare.

Performanta acopera cerintele generale pentru o serie de sarcini demontabile. Disponibil cu o capacitate de 14-30 tone.

MULTILIFT GAMA USOARA & MEDIE

Performanta remarcabila.

Conceptul modular al carligelor din gama usoara reprezinta un progres major in domeniul manipularii containerelor. Acest concept este bazat pe un mecanism culisant, un sasiu inovativ si un design ingenios al cadrului de ridicare. Rezultatul este un produs unic, care ofera performante remarcabile de incarcare si descarcare. Capacitatea de ridicare a acestor carlige este intre 2 si 10 tone si pot fi utilizate pe camioane din gama 3.5 – 10 tone.

Carligele MULTILIFT din gama medie, pentru camioane cu masa maxima autorizata de 12-16 t, au un raport exceptional intre greutate, inaltime si putere de ridicare, oferind posibilitatea manipularii unor sarcini mai mari, si crescand versatilitatea. Sistemele de siguranta includ supape de siguranta direct montate pe cilindrii, si un sistem de siguranta la basculare.