Alegerea unui MULTILIFT HOOKLIFT

Alegerea unui MULTILIFT HOOKLIFT

Top 10 intrebari esentiale pentru selectarea unui Hooklift

Fie ca operati un singur camion sau gestionati o flota intreaga, operati in domeniul constructiilor sau al deseurilor si al reciclarii, trebuie sa alegeti cea mai buna varianta pentru investitia dumneavoastra. Pentru a selecta Hookliftul corect, trebuie sa stiti ce doriti de la acesta – astazi si maine. Urmatoarele intrebari reprezinta un ghid.

 

1.Am nevoie de o miscare de glisare sau de inclinare a caroseriei sau chiar o combinatie?
Diferitele miscari ofera beneficii diferite in functie de situatia si aplicatia dvs. De exemplu, o combinatie care ofera unghiuri reduse pentru schimbarea corpului si transferarea corpului spre / de la o remorca cu tractiune libera poate fi utila in aplicatiile cu un nivel mic de inaltime.

 

2. Cat de des in timpul zilei am nevoie sa cobor, sa scot, sa schimb corpurile etc.?
Unele aplicatii, cum ar fi deseurile si reciclarea, implica multe schimbari ale corpului in timpul rutinelor zilnice. Altele necesita glisari si coborari frecvente, cum ar fi utilizarea camionului dumneavoastra ca autobasculanta pentru transportul solului sau pietrisului. Utilizarea frecventa a Hooklift-ului dumneavoastra intr-un timp scurt, se traduce direct prin profituri mai mari. Verificati viteza sporita si optiunile in alegerile dvs. pentru Hooklift.

 

3. Va trebui sa transport corpuri detasabile inalte?
Corpurile demontabile inalte, reprezinta o sarcina utila mult mai mare pe fiecare transport. Pentru a adapta inaltimea si greutatea adaugata, aveti nevoie de un Hooklift cu o inaltime mai mica de instalare respectiv si cu o greutate mai mica.

 

4. Munca mea se desfasoara in aceleasi conditii in fiecare zi sau uneori intalnesc situatii in care am nevoie de mai multa putere sau de REACH?

Pentru munca de rutina si repetata, nu exista nici un motiv sa platiti in plus pentru rezervele de putere de care nu aveti nevoie. Cu toate acestea, in aplicatiile in care incarcaturile variaza sau uneori aveti nevoie de un impuls de putere in apropierea corpului sau in timpul unei reprize foarte lungi, o rezerva de putere incorporata inseamna ca puteti termina lucrarile pe care produsele concurente nu le pot realiza.

 

5. Ce tip de controale functioneaza cel mai bine pentru situatia mea de lucru, siguranta si buget?
Hooklift-urile sunt disponibile cu diferite tipuri de sisteme de control – de la controale pneumatice testate si reale la PLC de ultima ora (Programmable Logic Controls). Cu toate acestea, controlul inteligent nu este doar despre tehnologie, cat si o viziune de viitor. Astazi, este posibil sa aveti nevoie doar de control in cabina si afara. Maine, este posibil sa aveti nevoie de control radio. Asigurati-va ca Hooklift-ul dvs. ofera flexibilitate pentru o reparatie usoara.

 

6. Lucrez in locuri unde poluarea sonora poate fi o problema?
Atunci cand munca dvs. va duce in sau prin orase, suburbane sau alte zone cu reglementari stricte de zgomot, este important sa va asigurati ca Hooklift-ul poate lucra perioade scurte de timp, la turatii scazute ale motorului si cu mai putina frecare.

 

7. Ce standarde de siguranta trebuie sa urmez sau sa stabilesc?
Siguranta nu poate fi subestimata. Cautati Hooklift cu dispozitive de siguranta – cum ar fi robinete automate, blocari de siguranta si stabilizatoare – precum si functii inteligente pentru a va avertiza inainte ca problemele sa se intample.

 

8. Cat de important este sa reduc consumul de combustibil?
Consumul de combustibil reprezinta un factor important pentru companie si mediu. Factori importanti in reducerea combustibilului (si emisiilor), inclusiv greutatea cadrului si a componentelor, sarcina utila mai mare per calatorie, sistemele regenerative, hidraulica eficienta din punct de vedere energetic si multe altele.

 

9. Ce ajutor este disponibil pentru service si pentru a va asigura ca Hooklift-ul respecta protocoalele de inspectie?
Nu faceti bani cu un Hooklift care petrece mai mult timp in service decat pe teren. Identificati optiuni care sa aiba grija de service-ul regulat si de inspectii – de la planificare pana la livrare. Acesta va ofera cea mai mare probabilitate de a evita perioadele de nefunctionare inutile si neasteptate, astfel incat dumneavoastra sa puteti produce conform planificarii.

 

10. Planific o schimbare sau un upgrade al Hooklift-ului in viitor?
Valoarea de revanzare este un aspect important pentru multi proprietari de Hooklift. Daca intentionati sa il inlocuiti sau sa il schimbati in viitor, importanta va fi durabilitatea si usurinta ingrijirii, precum si serviciul de asistenta pe termen lung si a garantiei disponibile.