Caracteristici si Beneficii

Caracteristici pentru o mai buna performanta

MULTILIFT Hooklift ofera o serie de caracteristici de baza. In plus, aveti optiunea de a adauga functii inteligente coresponzatoare nevoilor dumneavoastra pentru a asigura disponibilitatea si a creste productivitatea. Iata doar cateva din caracteristicile standard si optionalele disponibile.

CapacitySpecific ™ Ofera doar capacitatea de care aveti nevoie.
Optimizat pentru lucrul cu sarcini previzibile si repetitive, va ofera performante de incredere aplicatiilor dvs.

ValueBuy ™ Pret atractiv pentru calitatea oferita.
Fiecare detaliu respecta cele mai inalte standarde de performanta, simplificate cu functiile de care aveti nevoie pentru sarcini de incarcare.

Fast Performance™ mareste viteza.
Profitati de functiile noastre de coborare rapida si incarcare rapida pentru o crestere semnificativa a productivitatii.

SafetyPlus ™ imbunatateste siguranta pentru operator si mediu.
Inovatiile de siguranta de ultima generatie ajuta la eliminarea riscurilor inutile.

Constructia EvoLight ™ Mai multa incarcatura utila.
Toate echipamentele au un raport foarte bun de putere /greutate, ceea ce inseamna ca puteti incarca si transporta mai mult, economisind combustibil si reducand emisiile de CO2.

FlexControl ™ Libertate de control.
Obtineti libertatea de a personaliza echipamentul dvs. Optiunile de control includ posibilitatea de a dispune de telecomenzi radio de la distanta, in cabina, in exterior sau o combinatie personalizata.

PowerReserve ™ Rezerva dumneavoastra.
Conditiile reale pot adauga o presiune suplimentara, cerand mai multa putere intr-un moment crucial. Astfel obtineti rezerve de putere pentru indeplinirea sarcinilor in conditii de siguranta si fara probleme.

MaxPerformance ™ Urmatoarea liga.
Pregatit pentru performanta maxima si de cea mai inalta calitate. Depasirea competitiei vine ca o caracteristica standard.

EasyService ™ Durata mare de functionare.
Extrem de usor de intretinut si de mentinut, cu un timp redus pentru verificarile de rutina si accesarea componentelor cheie.  

Putere imbunatatita.
Imbunatatiti performantele echipamentului cu functii optionale care se potrivesc nevoilor dvs. De la basculare rapida si reducerea zgomotului, la consum redus de combustibil si emisii reduse de CO2.

Quiet Performance ™ pentru zgomot de operare redus.
Tehnologia de reducerea frecarii ridica partea din fata a corpului si elimina vibratiile si zgomotul.

Pentru continuitatea fluxului de lucru.
Controlul automat al secventei face ca descarcarea si bascularea sa devina mai rapida si mai usoara cu o singura miscare a manetei.

CorrosionResistant ™ Rezistenta de lunga durata.
MULTILIFT a fost construit pentru a performa, zi de zi, in conditii diverse. Oferim un grund pe baza de zinc de inalta calitate, iar toate piesele separate sunt vopsite prin pulverizare separat, ceea ce creeaza rezistente de coroziune de lunga durata.