Alegerea unui MULTILIFT SKIPLOADER

Alegerea unui MULTILIFT SKIPLOADER

Top 10 intrebari esentiale pentru selectarea unui Skiploader

Fie ca operati un singur camion sau gestionati o flota intreaga, trebuie sa alegeti cea mai buna varianta pentru investitia dumneavoastra. In special astazi, tot mai multi operatori lucreaza in conditii din ce in ce mai dificile, cum ar fi strazile inguste din zonele urbane. Urmatoarele intrebari reprezinta un ghid.

 

1.Imi ofera Skiploaderul ales cea mai mare incarcatura posibila?
Sarcina reprezinta profitul. Cu cat puteti manipula mai multa sarcina per transport, cu atat mai bine. O multime de elemente merg in a permite incarcaturi mai mari, inclusiv cilindrii imbunatatiti, proiectate rationalizat, etc. O caracteristica esentiala este greutatea de baza a skiploader-ului. Greutatea mai scazuta va creste, bineinteles, incarcatura dvs. legala. Dar asigurati-va ca este construit dintr-un metal rezistent, cum ar fi otelul, pentru a putea manevra sarcina.

 

2.Ce tipuri de obstacole as putea intalni si va trebui sa le depasesc?
Indiferent daca este un gard in cale sau un alt obstacol, uneori nu te poti apropia de incarcatura si poate chiar trebuie sa lucrezi dintr-un unghi nealiniat. Anumite echipamente au brate special concepute care va permit sa lucrati in astfel de conditii astfel incat sa nu pericliteze stabilitatea si siguranta.

 

3.Exista optiuni care sa usureze acoperirea incarcaturii mele?
Puteti sa acoperiti incarcarea manuala cu o prelata, lanturi, cabluri sau sa investiti intr-un sistem automat care va permite sa economisiti timp. Verificati simplitatea si siguranta acestor sisteme automate, cu caracteristici precum interfetele cu suruburi si capacitatea de a le actiona in siguranta prin comenzi radio.

 

4.Cat de rezistenta este vopseaua?
Uzura si utilizarea este inevitabila pentru un skiploader. Cu toate acestea, anumite proceduri si tehnologii de vopsea rezista mai mult si arata mai bine decat altele. De exemplu, pre-vopsirea componentelor si oferirea de grunduri de zinc pentru cadrul principal din fabrica reprezinta o modalitate excelenta de a asigura o calitate ridicata si de durata.

 

5.Ce tip de controale functioneaza cel mai bine pentru situatia mea de lucru, siguranta si buget?
Skiploaderele sunt disponibile cu diferite tipuri de sisteme de control – de la controale manuale pneumatice testate si adevarate pana la PLC de ultima ora (Comenzi logice programabile). Cu toate acestea, controlul inteligent nu este doar despre tehnologie. Este vorba de gandirea in viitoare. Deci, asigurati-va ca skiploader-ul dvs. ofera flexibilitate pentru o instalare usoara.

 

6.Pot obtine caracteristici inteligente care sa ajute la simplificarea si profitabilitatea lucrarii mele?
Producatorii de skiploadere de generatie noua se distrug cu tehnologii usor de operat, dar puternice, care cresc afacerea. De exemplu, puteti obtine sisteme dinamice de cantarire la bord, care va pot ajuta sa atingeti sarcina maxima fara riscul de a trece peste. In plus, puteti furniza o dovada exacta a incarcaturii.

 

7.Ce standarde de siguranta trebuie sa urmez sau sa stabilesc?
Siguranta nu poate fi subestimata. Cautati skiploadere cu elemente critice de siguranta in loc – cum ar fi opritorul hidraulic, blocarea contactelor hidraulice si comenzile precise combinate cu interblocarile de siguranta – precum si alarmele inteligente pentru a va avertiza inainte ca problemele sa se intample.

 

8.Cat de repede se livreaza Skiploader-ul meu?
Cu cat obtineti mai repede noul Skiploader, cu atat mai bine. Cautati functii de instalare inteligente, care sunt concepute atat pentru viteza cat si pentru acuratete, pentru a asigura o performanta superioara o data asamblata. Instalarea mai rapida va economiseste banii pentru ca investitia initiala este mai mica.

 

9.Ce ajutor este disponibil pentru service si pentru a va asigura ca Skiploader-ul respecta protocoalele de inspectie?
Nu faceti bani cu un Skiploader care petrece mai mult timp in service decat pe teren. Identificati optiuni care sa aiba grija de service-ul regulat si de inspectii – de la planificare pana la livrare. Acesta va ofera cea mai mare probabilitate de a evita perioadele de nefunctionare inutile si neasteptate, astfel incat dumneavoastra sa puteti produce conform planificarii.

 

10.Planific o schimbare sau un upgrade al Skiploader-ului in viitor?
Valoarea de revanzare este un aspect important pentru multi proprietari de Skiploader. Daca intentionati sa il inlocuiti sau sa il schimbati in viitor, importanta va fi durabilitatea si usurinta ingrijirii, precum si serviciul de asistenta pe termen lung si a garantiei disponibile.