Caracteristici si Beneficii

Caracteristici pentru o mai buna performanta

MULTILIFT Skiploader ofera o serie de caracteristici de baza. In plus, aveti optiunea de a adauga functii inteligente coresponzatoare nevoilor dumneavoastra pentru a asigura disponibilitatea si a creste productivitatea. Iata doar cateva din caracteristicile standard si optionalele disponibile.

CorrosionResistant ™ pentru o rezistenta de lunga durata.
MULTILIFT a fost construit pentru a performa, zi de zi, in conditii diverse. Pentru a face fata uzurii zilnice, fara a cauza uzare. Prin urmare, oferim un grund pe baza de zinc de inalta calitate, iar toate piesele separate sunt vopsite prin pulverizare separat, ceea ce creeaza rezistente de coroziune de lunga durata.

SwanNeck ™ mareste acoperirea.
Cu designul distinctiv MULTILIFT SwanNeck ™, sunteti cu un pas inaintea concurentei. Literalmente. Curba calculata in mod precis, in combinatie cu bratele telescopice extra-lungi, mareste accesibilitatea manipularii containerelor, mentinand stabilitatea perfecta – chiar si atunci cand se ridica peste garduri si obstacole sau dintr-un unghi nealiniat.

CostWise ™ pentru o amortizare mai rapida a investitiei.
MULTILIFT Futura 8 Construit pentru a amortiza rapid investitia. Investitia initiala este mai mica. Consuma mai putin combustibil. Este ideala pentru strazile inguste ale orasului. Ofera performante de varf, asigurand in acelasi timp o amortizare rapida a investitiei si reducerea costului total al proprietatii.

SkipTop ™ acopera orice incarcatura automat, rapid si sigur.
Prin atingerea unui buton, SkipTop ™ lucreaza automat, rapid si sigur pentru a acoperi orice incarcatura. Fara sa fie nevoie sa urcati si sa va luptati cu capace si franghii, astfel SkipTop ™  va ajuta sa economisiti timp. Sa nu mai vorbim de stabilirea unor standarde mai inalte de siguranta pe sosea.

Constructia EvoLight ™ inseamna mai multa incarcatura utila.
Toate echipamentele MULTILIFT au un raport foarte bun de putere mare / greutate scazuta, ceea ce inseamna ca puteti incarca si transporta mai mult, economisind combustibil si reducand emisiile de CO2.

SafetyPlus ™ imbunatateste siguranta pentru operator si mediu.
Siguranta pentru operator, cat si pentru mediu, este esentiala pentru MULTILIFT. Inovatiile de siguranta de ultima generatie ajuta la eliminarea riscurilor inutile.  

Fast Performance™ mareste viteza.
Profitati de functiile noastre de coborare rapida si incarcare rapida pentru o crestere semnificativa a productivitatii

FlexControl ™ ofera libertate de control.
Obtineti libertatea de a personaliza echipamentul MULTILIFT. Optiunile de control includ posibilitatea de a dispune de telecomenzi radio de la distanta, in cabina, in exterior sau o combinatie personalizata.

EasyService ™ pentru o durata mare de functionare.
Extrem de usor de intretinut si de mentinut, cu un timp redus pentru verificarile de rutina si accesarea componentelor cheie.