NOUA GENERATIE MULTILIFT FUTURA

NOUA GENERATIE MULTILIFT FUTURA

O noua generatie moderna de MULTILIFT Futura. Mult mai usoara, cu un consum redus de combustibil si emisii de CO2. Mai presus de toate, reprezinta o achizitie eficienta din punct de vedere al costurilor. Toate asigurand cea mai mare durabilitate, aspect profesional, performanta de top si o operare sigura, usoara si rapida.
Acest tip de echipament este special proiectat astfel incat sa optimizeze timpul de manipularea a sarcinii. Abilitatea de a ridica containerul orizontal chiar si peste obstacole, cum ar fi garduri, il fac sa fie o solutie foarte rapida. Capacitatea de a putea manevra containere in spatii mici impreuna cu compatibilitatea cu camioane compacte il fac ideal pentru activitatile urbane.
 

FUTURA 8

MULTILIFT Futura 8 este un skiploader mic, dar puternic, ideal pentru utilizarea urbana. Constructia sa EvoLight ™ va ofera mai multa sarcina utila fara a compromite rezistenta – iar dumneavoastra veti economisi astfel combustibil si timp.

 FUTURA 12

MULTILIFT Futura 12 combina perfect aspectul cu puterea. Futura 12 ofera o lunga lista de inovatii de design care asigura cea mai mare durabilitate, performanta de top respectiv o operare sigura, rapida si usoara.

 FUTURA 18

MULTILIFT Futura 18 este cel mai puternic din clasa sa – “fratele cel mare” al familiei Futura, care poate ridica pana la 18 tone. Aveti nevoie de mai putine deplasari pentru aceeasi sarcina utila, reducand costurile cu consumul de combustibil. Constructia inteligenta ii ofera flexibilitate si putere.
 

Contact

Strada Macesului, Nr. 8, Dragomiresti – Vale, Ilfov, Cod 077095

+40 (0)31.805.38.90

office@hiarom.ro

Share