Piese de schimb originale de cea mai înalta calitate

Piesele de schimb originale de cea mai inalta calitate asigura performanta si fiabilitatea produsului dumneavoastra Hiab. Cu alte cuvinte, ele va ofera aceeași functionalitate, performanta și siguranta ca la inceput.

Componentele noastre sunt proiectate la cele mai inalte standarde. Acestea sunt concepute special pentru echipamentul dumneavoastra si va asigura o protectie si o siguranta pe termen lung, sporind productivitatea.

Hiarom Invest detine un stoc de piese de schimb pentru cele mai uzuale defectiuni. Hiab va recomanda utilizarea pieselor de schimb originale pentru a asigura functionarea optima a echipamentelor dumneavoastra.

Componentele echipamentelor Hiab sunt selectate si fabricate cu grija pentru o utilizare sigura, performanta si fiabila. Hiab va recomanda utilizarea pieselor de schimb originale pentru a asigura functionarea optima a echipamentelor dumneavoastra.

Detinem un stoc de piese de schimb permanent pentru a asigura o depanare rapida a echipamentelor. Astfel majoritatea pieselor critice a caror defect duce la imobilizarea echipamentului se afla pe stoc.

De asemenea dispunem de acces on-line permanent la depozitele Hiab avand informatii in timp real despre disponibilitatea pieselor de schimb. Astfel piesele care nu se afla pe stocul nostru se comanda on-line cu livrare rapida, de cele mai multe ori termenul de livrare fiind sub 48 de ore.

Sign up to the PURE News before our launching on the 14th of August for the chance to win a fabulous space flight into outer space for you & the person of your choice!

We hate spam just as much as you do. Your email will stay secret.

Contact Contact