Service

Un service de incredere pentru solutii eficiente

Clientii nostri isi utilizeaza echipamentele de ridicat zilnic, si ca urmare acestea trebuie sa fie sigure, intotdeauna disponibile, si sa aiba costuri de utilizare cat mai mici. HIAROM INVEST Dispunem de o echipa de service capabila sa va mentina echipamentele in forma maxima pe durata intregului ciclu de viata. De la instalarea macaralelor si trainingul pentru operatori, pana la intretinere si reparatii putem oferi clientilor si partenerilor nostri o gama completa de servicii.

Cele mai bune rezultate cu intretinerea preventiva

Echipamentele Hiab sunt usor de intretinut, de incredere si vin la pachet cu costuri reduse de exploatare. Ca si lider de piata cu o vasta experienta in domeniul echipamentelor de ridicat, HIAB asigura clientilor solutii de ultima ora. Intretinerea preventiva este o necesitate pentru utilizarea in conditii de performanta si siguranta maxima a echipamentelor.

Am dezvoltat programe de intretinere adecvate fiecarui tip de echipament si aplicatie, care va mentin utilajele in forma maxima. Intretinerea preventiva creste siguranta, performanta si durata de viata a echipamentului. Astfel reduceti timpi de imobilizare si cresteti valoarea de revanzare.

Reparatii prompte si de calitate

Dispunem de o echipa de service bine pregatita, capabila sa remedieze orice defect aparut la echipamentul dumneavoastra. Reparatiile se pot realiza la hala noastra din Bucuresti sau oriunde in tara cu ajutorul echipajelor mobile.

Hiarom Invest dispune de sapte autoutilitare – ateliere mobile complet echipate cu care poate interveni prompt oriunde in tara. De asemena avem doua puncte de lucru in tara (Cluj si Timisoara) pentru o interventie si mai rapida.

In Bucuresti exista o hala de reparatii de 1500mp complet utilata unde se pot realiza si cele mai complexe reparatii. De asemenea aici se afla si poligonul pentru teste de sarcina si depozitul de piese de schimb.

Service in garantie - rapid si corect

Hiarom Invest este partener service acreditat HIAB asigurand reparatii in garantie pentru toata familia de produse HIAB indiferent de detinator sau de provenienta, prin respectarea conditiilor de garantie.

Hiarom Invest are acces la sistemul international de garantii HIAB. Cu ajutorul acestui sistem inginerii nostri de service pot ajuta clientii si rezolva problemele tehnice rapid si eficient. Acest sistem asigura, de asemena, si o comunicare foarte buna intre unitatile de service si fabrica.

Instruire operatori – pentru o utilizare sigura si eficienta

HIAB ofera o gama foarte variata de produse echipate cu sisteme hidraulice si electronice. Instruirea corespunzatore a operatorilor garanteaza o utilizare sigura si eficienta a acestor echipamente.

Pentru fiecare utilaj livrat asiguram instruirea gratuita a operatorului. De asemenea, de-a lungul perioadei de viata a echipamentului putem asigura instruire pentru operatori noi. Echipa noastra de service poate sa raspunda intrebarilor operatorilor si poate oferi sfaturi privind utilizarea echipamentelor.

Montaj echipamente

Echipamentele de ridicat si camioanele pe care sunt montate lucreaza impreuna. Echipa noastra de montaj se afla intr-un dialog permanent cu producatorii de camioane pentru a gasi solutiile optime. Realizam montaje atat pentru echipamente noi vandute de firma noastra cat si pentru alte echipamente de ridicat noi sau second-hand. De asemenea realizam montaje pe toate tipurile de camioane cunoscute.

Fiecare montaj este realizat conform unui proiect de instalare avizat ISCIR. De asemenea pentru fiecare echipament se livreaza si documentatia necesara avizului de functionare ISCIR.

ISCIR

Contracte de service – o obligatie pentru siguranta
Conform normelor ISCIR, din motive de siguranta firmele ce detin echipamente de ridicat sunt obligate sa detina un contract de service cu un service autorizat ISCIR pentru repararea si intretinerea acestor echipamente. Detinem autorizatia ISCIR pentru montarea, repararea si intretinerea echipamentelor de ridicat.
De asemenea asiguram contracte de service cu programe speciale de intretinere, venind astfel in sprijinul dumneavoastra. Exista mai multe tipuri de contracte, de la varianta simpla cu revizii la fiecare 6 luni, pana la variante complexe cu costuri fixe lunare, in functie de nevoile companiei dumneavoastra.

Principalele avantaje ale unui contract de service:

  • Se respecta prevederile ISCIR.
  • Intretinerea si repararea se fac numai de personal calificat si autorizat.
  • Utilizarea pieselor originale HIAB si a ultimelor imbunatatiri aduse acestora.
  • Evidenta completa a lucrarilor efectuate asupra fiecarui echipament.
  • Rapoarte cu modul de utilizare a macaralei.
  • Valoare de revanzare mai mare a unui echipament ce a fost intretinut conform unui contract de service.

RAR

Lucrari de modificari constructive aduse autovehiculelor
Hiarom executa o gama foarte variata de suprastructuri pentru vehicule rutiere, in special destinate activitatilor specialist. Hiarom pune la dispozitie clientilor resurse materiale si umane adecvate pentru realizarea comenzilor. Personalul nostru este pregatit si instruit pentru activitatile specifice, la baza carora stau documentatiile necesare. Toate carosarile si echipamentele montate au fost agreate de catre furnizorii de autosasiuri (Mercedes, Scania, MAN, Volvo, etc). Conform RNTR 9, detinem conditiile de capabilitate tehnica si suntem autorizati pentru efectuarea activitatilor de constructie si montaj de suprastructuri / caroserii pentru vehicule rutiere respectiv instalarea de sisteme si componente. Hiarom a implementat un sistem de managementul calitatii, si astfel se inscrie in clasa I de autorizare.

Principalele avantaje:

  • Se respecta prevederile RAR.
  • Conform RNTR 9.
  • Modificarile se realizeaza numai de personal calificat si autorizat.
  • Evidenta completa a lucrarilor efectuate asupra fiecarui echipament.

Sign up to the PURE News before our launching on the 14th of August for the chance to win a fabulous space flight into outer space for you & the person of your choice!

We hate spam just as much as you do. Your email will stay secret.

Contact